Slip din tandlægeskræk
hos Glostrup Tandplejecenter

Hovedvejen 61 - 2600 Glostrup

Professionel behandling i rolige omgivelser.

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter. Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved behandlingen.

Næsten halvdelen af den danske befolkning er nervøse for at gå til tandlægen, og ca. 10% er så bange, at man kan definere denne nervøsitet som direkte tandlægeskræk. Tandlægeskræk er årsag til, at mange helt fravælger tandlægen, og det kan have store helbredsmæssige konsekvenser. Hos glostrup tandplejecenter har alle vores behandlere dog stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk.

Vi behandlere har indbyrdes på klinikken en tæt dialog om den enkelte patient, så alle på klinikken kan være opmærksomme på den enkelte patients behov. Hos os behøver du derfor ikke at frygte for de regelmæssige tandlægetider. Vi har fokus på patienter med tandlægeskræk og dette ses bl.a. ved at:

- Vi tager os al den tid der skal til, for at du som patient føler dig tryg under behandlingen.
- Vi presser dig ikke til noget, du ikke har lyst til. – du bliver grundigt informeret om alt hvad der skal ske både før, under og efter behandlingen.
- Alle behandlinger kan udføres 100 % smertefrit.
- Vi ved og har forståelse for, at det for mange er rigtigt svært at håndtere angsten, og vil derfor bestræbe os på at fjerne denne og gøre behandlingen til en rar oplevelse.