Jacob Thougaard

28.1.1973-16.11.2019

Det er med dyb sorg, at vi må meddele, at Jacob Thougaard ikke længere er iblandt os.

Vi har desværre mistet vores dygtige tandlæge, kollega og nære ven. Han efterlader et stort tomrum og vil blive savnet meget her på klinikken.

Jacob var uddannet fra Københavns Universitet i 1998, og arbejdede bl.a. i Ballerup og her på klinikken indtil han i november 2006 købte Glostrup Tandplejecenter. I 2018 solgte Jacob Glostrup Tandplejecenter, og ønskede heldigvis at blive på klinikken, hvilket var til stor glæde for både patienter og os som kollegaer.

Jacob var meget målrettet og omhyggelig og havde et tæt forhold til sine patienter, som havde stor glæde af hans vindende væsen og kærlige facon. Fagligt var han meget dygtig og perfektionistisk. Jacob var altid meget hjælpsom og klar til at drage omsorg for alle. Samtidig var han altid den første til at lave fis og ballade, og vi kommer til at savne hans kærlige drillerier. Det er ikke til at forstå, at Jacob er gået bort.

Sidst men ikke mindst, var Jacob en meget omsorgsfuld og engageret far til sine to elskede drenge og ikke mindst til hans firbenede ven Wilma. Vi var ikke i tvivl om, hvor stolt han var af drengene, og hvor meget de betød for Jacob.

Familien ønsker ro i sorgen.

Æret være Jacobs minde.

...

tags