Behandlinger

Behandlinger hos Glostrup Tandplejecenter på klinikken udføres alle former for tandbehandling.

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi mange års erfaring inden for en bred vifte af behandlinger. Vi lægger vægt på grundigt arbejde og den pæne æstetiske finish samtidig med, at det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder på vores klinik.

Den bedste løsning.

Vi tager altid en god snak med vores patienter, inden vi påbegynder en behandling, så vi får afstemt forventningerne, og så du ved, hvad der skal ske fra start til slut.Læs evt. mere om tandlægeskræk her.Vores mål er at undgå lappeløsninger, så du kan beholde dine tænder resten af livet. Vi gør intet halvt, og vi tager altid udgangspunkt i det individuelle behov.

Indkaldelse
pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail. Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

Vi har
SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken. Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Forbrugs-foreningskort

Som en af de få klinikker her i Glostrup modtager vi forbrugs-foreningskort, hvor du optjener 5% af din tandlægeregning. Du kan også bruge kortet i ca 70 andre butikker i byen.