Velkommen hos
Glostrup Tandplejecenter

Hovedvejen 61 - 2600 Glostrup

Tandplejerens arbejdsområder

Hos Glostrup Tandplejecenter kan du føle dig tryg hos vores fagligt dygtige tandplejere, som varetager det almindelige tandeftersyn. En tandplejer udfører undersøgelse og diagnostik. Konstateres sygdomme uden for tandplejerens virksomhedsområde, gennemføres behandlingen i samarbejde med klinikkens tandlæger. Tandplejer og tandlæge vil sørge for at informere dig om eventuelle forholdsregler, procedure og pris.

Tandplejerne er først og fremmest specialister i forebyggelse af sygdomme i tænder og mund samt generel vedligeholdelse af tandsættet. Dette indebærer forebyggelse, diagnostik og behandling af begyndende caries (huller i tænderne), gingivitis (tandkødsbetændelse), og parodontitis (inflammation i tændernes støttevæv). Tandplejeren giver omhyggelig instruktion i individuel pleje af tænder og mund, og i samarbejde med tandlægen får hver enkel patient den optimale behandling.

En tandplejer er specielt uddannet i behandlinger som:

-Regelmæssig undersøgelse
-Diagnostik-Røntgenbilleder
-Behandlingsplanlægning og dertilhørende udspecificeret prisoverslag
-Tandrensning
-Parodontosebehandlinger såsom  undersøgelse, diagnostik, udvidet tandrensning og tandrodsrens
-Korrektion af fyldninger-Instruktion i daglig hjemmetandpleje af egne tænder, restaureringer og protetiske erstatninger
-Midlertidige fyldninger
-Lokalbedøvelse
-Bidskinner
-Generel rådgivning i forhold til hjemmetandpleje og relevante livsstilsfaktorer.


God mundhygiejne er essentiel såfremt ønsket er at bibeholde egne tænder og en sund mund gennem hele livet. Den bedste måde at sikre sig god tandsundhed er derfor ved at besøge vores tandplejere regelmæssigt. Vi står klar til at hjælpe dig med at implementere gode hjemmetandplejevaner!