Kirurgi

På klinikken udfører vi alle former for små og store kirurgiske indgreb.

De mest almindelige er:

1. Fjernelse af visdomstænder.
2. Rodresektioner. Det vil sige en operation, hvor man fjerner den del af en rodbehandlet tand, der stadig er betændelse i.
3. Implantatoperationer. Det vil sige indsættelse af titaniumskruer i kæbeknoglen, på hvilke der sidenhen monteres kroner.
4. Diverse paradentoseoperationer, hvor man fjerner det bakterieinficerede væv omkring de paradentoseramte tænder.


Vi er klar over, at et kirurgisk indgreb ikke står øverst på ønskelisten, omend det kan være nødvendigt. Derfor gør vi meget ud af at få dig til at føle dig tryg fra start til slut, så behandlingen sker på den bedst mulige måde for dig.

Indkaldelse
pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail. Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

Vi har
SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken. Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Forbrugs-foreningskort

Som en af de få klinikker her i Glostrup modtager vi forbrugs-foreningskort, hvor du optjener 5% af din tandlægeregning. Du kan også bruge kortet i ca 70 andre butikker i byen.