Bideskinne

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi stor erfaring inden for bideskinner.

Har du hovedpine, ømme kæbeled, ømme muskler i ansigtet eller slidte og følsomme tænder, kan det skyldes, at du skærer tænder om natten, eller at du bider hårdt sammen. For nogle mennesker er det en stor gene og kan være en faktor, som sætter en stor dæmper på dagligdagens gøremål. Den rigtige bideskinne
I de tilfælde, hvor der er tale om tænderskæren eller hårdt sammenbid, anbefaler vi dig, at du får en bideskinne, som skal bruges om natten, og som kan afhjælpe dig symptomerne. Vi tager aftryk til bideskinnen på klinikken, så du er sikker på, at den matcher dit tandsæt præcist, og så du hurtigst muligt opnår resultater.

Solid viden

Ring til os på telefon 43 45 48 48, hvis du er i tvivl om, om du har brug for en bideskinne. Vi har gennem tiden behandlet mange forskellige patienter og har dermed også opbygget en solid viden inden for vores felt. Når du vælger Glostrup Tandplejecenter, kan du føle dig tryg fra start til slut.

Indkaldelse
pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail. Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

Vi har
SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken. Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Forbrugs-foreningskort

Som en af de få klinikker her i Glostrup modtager vi forbrugs-foreningskort, hvor du optjener 5% af din tandlægeregning. Du kan også bruge kortet i ca 70 andre butikker i byen.