Broer

Broer

En bro kan fremstilles i guld, porcelæn eller metalkeramik.Broerne, der ser ud og føles som rigtige tænder, sidder fast på to eller flere af de resterende tænder.

Stor erfaring med Broer

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi stor erfaring inden for kroner og kan tilbyde dig en løsning, som holder både nu og i mange år frem.Vi lægger vægt på det individuelle behov. Alle tandsæt er forskellige, og derfor er det vigtigt, at alle behandlinger og vejledningsforløb udføres grundigt, så både du og vi er sikre på at finde præcis den løsning, der passer bedst til dig.

I trygge hænder

Omsorgsfuld behandling er et nøgleord hos os, og derfor lægger vi ikke kun vægt på fagligheden, men også på at kunne tilbyde en behagelig atmosfære.På den måde kan du altid føle dig i trygge hænder, når du skal have udført en brobehandling hos Glostrup tandplejecenter.Kontakt os på telefon 43 45 48 48, så vi kan aftale en tid til et eftersyn. Vi står altid klar til at hjælpe.

Indkaldelse
pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail. Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

Vi har
SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken. Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Forbrugs-foreningskort

Som en af de få klinikker her i Glostrup modtager vi forbrugs-foreningskort, hvor du optjener 5% af din tandlægeregning. Du kan også bruge kortet i ca 70 andre butikker i byen.