Tandkroner i Glostrup

Tandkroner I Glostrup

Tandkroner er en almindelig forekommende behandling, som benyttes, hvis en tand knækker, eller hvis den mangler så meget tandsubstans, at den ikke kan repareres med en fyldning. Det sker typisk for rodbehandlede tænder eller tænder med større fyldninger.

Hos Glostrup Tandplejecenter kan vi være behjælpelige med tandkroner uanset hvor stort eller lille, problemet er. Vi tilbyder professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i det individuelle behov.

Kontakt os på telefon 43 45 48 48 for at høre mere.

Opbygninger:

På rodbehandlede tænder er der oftest meget lidt tandsubstans tilbage. Derfor er det nødvendigt at forstærke tanden, inden den kan bære en krone.Det gøres med en opbygning, som monteres i tandens rod og erstatter den manglende tandsubstans

Der findes fire typer tandkroner: 

Guldkroner:
Er meget stærke, og man kan typisk nøjes med at fjerne en mindre del af tanden. Bruges til kindtænderne.
Metalkeramiske Kroner: 
Består af en metalkerne, hvorpå der påbrændes porcelæn. Disse kroner har et meget naturligt udseende og kan bruges på næsten alle tænder.
Fuldkeramiske Kroner:
Benyttes, hvis æstetikken skal være helt i top. Anvendes mest på de meget synlige steder som fortænder.
E-Max Kroner:
Er fuldkeramiske kroner, de produceres i Danmark og kan ofte leveres samme dag, som der tages digitalt aftryk. Mange gange kan man spare noget tandsubstans, ved at vælge denne type krone.

Indkaldelse
pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail. Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

Vi har
SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken. Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Forbrugs-foreningskort

Som en af de få klinikker her i Glostrup modtager vi forbrugs-foreningskort, hvor du optjener 5% af din tandlægeregning. Du kan også bruge kortet i ca 70 andre butikker i byen.